Particuliere klanten hebben het recht hun bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gerestitueerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Cobesu zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en in originele verpakking te retourneren.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Om kosten te voorkomen voor afgekeurde retourneringen, neem gerust contact op via info@cobesu.nl – vermeld ook eventuele beschadigingen of problemen van de verpakking (inclusief fotografisch materiaal).

Indien de verpakking beschadigd is of niet in originele staat geretourneerd is kan dit waardevermindering met zich meebrengen of zelfs resulteren in een afkeuring van retournering. Uiteraard stellen wij u hiervan op de hoogte.
De klant is zelf verantwoordelijk om het artikel in een degelijke om-doos retour te sturen (schade tijdens het vervoer is de verantwoordelijkheid van de klant, is uw pakket van hoge waarde? Kies dan voor verzekerde of aangetekende verzending).

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cobesu.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

× Ergens hulp bij nodig?